altis | O nas
5
page-template-default,page,page-id-5,woocommerce-no-js,ajax_updown,page_not_loaded,smooth_scroll,,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-3.10,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
 

O nas

ALTIS je družinsko podjetje, ki od leta 1992 izdeluje Alu stavbno pohištvo. Leta 2000 smo ponudbo razširili na notranje stavbno pohištvo in opremo, natančneje na notranja vrata, drsne sisteme, predelne stene in garderobne omare ter pohištvo.


Kot prvi smo slovenskemu tržišču ponudili modernejša notranja vrata znanih italijanskih proizvajalcev, kot npr. Rimadesio, Henry glass, Bluinterni, Lualdi.  Vse večjim  zahtevam kupcev zlahka sledimo v sodelovanju s svetovnimi proizvajalci, ki si poslužujejo tudi najboljše oblikovalce.
Na ta način lahko ponudimo kupcu res vrhunske izdelke v kombinaciji materialov aluminij-steklo ali aluminij-les, v modernem stilu, klasiki ali vedno bolj iskani skriti izvedbi, tako za standardne izdelke ali izdelke po naročilu.


Posebnim strankam s posebnimi zahtevami pa ustrežemo z unikatnimi izdelki, do katerih pridemo s pomočjo arhitektov, lastnega znanja in izkušenj.
Leta 2005 smo v novih prostorih odprli razstavni salon v skupni kvadraturi 400 m2, kjer si lahko ogledate kompletno ponudbo.


Naša ponudba zajema tudi brezplačno svetovanje, obisk na objektu in izdelavo optimalne ponudbe.
Naš moto je zadovoljiti kupca, arhitekta in sebe.

Lastnik Darko Tratnik